wajah baru

Bismillahirrahmanirrahim..

ngeh3~
seharian berhempas-pulas menyiapkan blog ni..
sampai xcukup tido sha semalam semata2 nak siapkan blog ni..
bukan ape..perangai sha memang xske wat keje skit2,pastu asyik sambung2 je..
so,bia siap sume,baru puas ati..
xyah pikir2 lagi..
lagipun mase sha yang sangat terhad kerana menjadi ibu muda(sementara waktu),menyebabkan sha kena pandai bahagikan waktu..huhu
tym sha sibok hias blog,adam pun memulakan operasinye 'mengemas' rumah..
sedar2 umah da macam kapal pecah..
hanger berterabur..baju dalam bakul da dikeluarkan..pampers merata2..
sabar jela adam ni..orang wat keje..dia pun wat keje jugak..
 sangat menguji kesabaran sha..huhu

rase puas ati skit bile tengok wajah blog bertukar rupe..
banyak yang sha belajar sepanjang buat blog ni..
pening kepala jugak..yela..sebab sume nye follow instructions kat blog orang len..
nak tanye kawan2 sha,sume xtau..
laz2 sha decide nak belajar sendiri..
lepas la untuk hias blog sendiri..tapi kalau nak ajar orang,kena pikir 10x kot..
sebab sha xberapa nak ingat step2 nye..
maklumla..bantai 30 steps sekali jalan..huk3


so,kalau korang bace entry sha yang lepas2 tu,pastu font dia xnampak ke..ape ke..
sha mintak maaf ye..
korang wat2 jela nampak..HAHA
lagipun rasenye xde ape yang penting kot..ngee~


if korang buka,pastu ade error ke ape..gitau sha cepat2 eh..
nanti sha fix kan secepat mungkin..(ceyh..bunyik ayat macam da pro je)
rasenye xde kot..sebab da segala macam browser sha buka blog ni,ok je..
insyaallah..


thanx ye bagi sape2 yang follow sha..(^_^)
 
pesanan penaja : fuhh~ akhirnye abis!  
x_96f4529

4 comments:

  1. sha....

    blog ko comey!!!

    ak jeles nih..hahaha

    ReplyDelete
  2. thanx..
    haha
    men buat je kot..
    xingt ape dah..
    tgk2 jdi cmni..hek3

    ReplyDelete
  3. huhu...ape yg sya rs tu..sma je sume rs..penat sbnrnye nk buat blog ni..step kene fhm...kene byk rujuk blog org utk dptkan ape yg kite nk..
    buat blog mmg letih..mkn ms spi pg kdg2 tu klu btl2 nk update..

    kite pn ingt nk tuko templte..tp dok pk..nnt byk benda yg leh jd error..
    sabar dl..take time..

    good luck dgn temp baru yek..

    ReplyDelete
  4. btol2..
    stuju sgt..
    kdg2 yg simple tu lgi memenatkan..
    sbb kna pndai men kod..
    nk berpinar bijik mata ni duk tenung kod..hehe

    ReplyDelete