One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

Bismillahirrahmanirrahim...

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki

Segmen akan tamat pada pukul 12 tengah hari, 21 Mei :)

Titah Tuan Puteri : sape2 tak de keje tu,meh join..kot2 ade rezeki.. (^^)



x_96f4529

Moh shopping di Zalora Malaysia!

Bismillahirrahmanirrahim...

Hari tu baru dapat baucer RM50 dari Zalora Malaysia..bez kot..sape nak bagi free2 je RM50..bak kata orang,rezeki jangan ditolak..haha..ape lagi,lepas dapat baucer,terus duk shopping kat Zalora..mulalah rambang mata..sume lawa..selama ni bukak,tengok2 camtu la..niat dihati memang nak beli..tunggu mase je nak rembat something..hehe..dah alang2 dapat ni,ape lagi,rembat la kasut sepasang.. :)

nak tengok tak kasut yang sha beli?

taraaa..ni dia!
Raya tahun ni nak pakai baju oren,tu yang pilih kasut oren jugak :)

Oren nya Mak Long!
peminat tegar high heels n wedges. :P

Ade corak macam ular sawa kat tumit kasut tu
harga kasut ni : RM 70 :)

apa yang korang kena tau pasal Zalora ni :

-harga memang sangat300x berbaloi n affordable.
-kualiti dia sangat bez.
-penghantaran cepat n korang xyah nak tunggu lama2 sampai berminggu2..sha buat order petang rabu 15/5, barang da sampai masa hari khamis 16/5.sha peminat tegar beli secara on9,so,setakat ni,sha rase servis Zalora adalah yang terbaik sebab xyah nak tunggu lama.Esok nak pakai,hari ni boleh je order!
-sape2 yang suka barang2 branded,korang boleh je cari kat Zalora.Macam2 brand ade termasuk First Lady
-Zalora bukan sahaja menjual kasut,handbag,n aksesori je,tapi ade jugak menjual baju2 rekaan Rizalman dari First Lady n also shawl.sangat exclusive tau!
-setakat ni,sha rase penghantaran Zalora adalah yang paling rendah-RM5.Kalau online seller lain,paling murah pun RM6-RM8.
-Zalora pun boleh buat COD (Cash On Delivery) jugak.
-yang paling bez,sape2 yang beli lebih daripada RM75,postage FREE.da dapat jimat RM5.
-once korang sign up for newsletter,korang akan dapat baucer RM20.
-kesimpulannya,memang xmenyesal beli ngan Zalora.Berbaloi-baloi!!! 

Titah Tuan Puteri : Jom shopping rayaaaaaa!!!! :)

x_96f4529