aktiviti cuti

Bismillahirrahmanirrahim..

perghhh~berhabuk blog..da lame sangat xmenjenguk blog sendiri..nak blogwalking lagi la xde mase..bizi ngan assignment n final exam lagi..memang xmenyempat la nak menjenguk kat sini..nak update pun rase malas sangat..ade je idea tapi nak menaip tu yang memerlukan kerajinan yang tinggi..huhu

sekarang tengah bercuti selama sebulan lebih..tu pun xbercuti sangat..still kena gi u nanti minggu depan n stay kat sane seminggu untuk program bahasa arab..sabau jela..tym cuti ni la segala aktiviti nak diwat..tapi apakan daya..ikut jela..nasib baik seminggu..kalau xde cuti langsung,memang wat demo la kat depan canselori tu..hehe~

bile cuti ni,ari2 kejenye bukak peti sejuk,cari makanan..ade mase je,gi dapur cari makanan..asyik makan je kejenye..yela..kat kampus,kalau bab makan ni,sha berkira skit..(sume bab pun memang berkira..hehe)nak makan sedap2 kena tunggu balik umah..boleh makan berapa banyak pun..tibai duit abah..hek3..plan nye,cuti ni nak menambah ilmu di dada..arap2 la dapat manfaatkan cuti ni dengan sebaik2 nye walaupun mase yang ade cukup singkat..tapi kalau kite pandai manfaatkan mase tu,mesti lebih bermakna kan.. =)
                                            
Titah Tuan Puteri : malas nak balik kampus seminggu..kalau xnak gi,boleh tak?hehe
x_96f4529

selamat menduduki exam 2012!

Bismillahirrahmanirrahim..

Secara rasminya,arini tanggal 01 Januari 2012..maka bermula lah episod baru dalam idup..
ramai manusia menyambutnye dengan gembira..hakikatnya,masih ramai lagi xsedar yang kita semakin menghampiri kematian dan juga kemusnahan dunia..
da bersedia ke kita?da banyak sangat ke amalannya?
moga kita xpernah lupe untuk terus memperbaiki diri dan bermuhasabah mendekatkan diri kepadaNya..

di kesempatan ni jugak,sha nak mengucapkan gud luck kepada kawan2 kat USIM especially..kawan2 kat UITM Shah Alam..dan jugak UM..
gud luck guys!wat yang terbaik..yang penting,belajar kerana Allah..jangan jadi hamba sijil..belajar semata-mata nak mendapat pujian,kerjaya atau ape2 je yang tidak bermatlamat langsung kepada Allah taala..hanya dalam sijil je tertulis cemerlang..hakikatnye dalam diri,kosong tanpa ilmu..

Usaha+berdoa+tawakal=insyaallah kejayaan akan menyusul..

titah Tuan Puteri : kurangkan main,tumpukan pada pelajaran.. (^_^)
x_96f4529