untungla~

Bismillahirrahmanirrahim..

baru selesai me'reply' mesej seorang customer lelaki yang sangat semangat untuk membeli jubah untuk isterinye..
nampak semangat giler la dia nak jubah tu..
sha tersenyum je sambil reply mesej dia..
nampak kesungguhan dia tu nak tau lebih detail bab2 jubah ni..
nasib baik xnampak muke dia..kalau x,segan abis sha nak explain plak kat dia macam2..
yang paling penting,paham ke dia ngan bab material kain ni?..huhu
xpela..janji dia berminat nak tau n beli..hehe


yang paling kelakar bile dia panggil sha puan..
adoi~ingat orang da kawin je ke ley niaga2 ni..
saya masih muda pun ley wat ape..
jangan pandang sebelah mata tau..pandang dua2 belah mata ye..
bile ngan supplier pun same..asyik panggil puan je..
tapi sha senyum jela..malas nak kate ape..
siap tanye pasal suami sha la bagai..
sha senyap jela..nak kate ape..
sha bukan kawin lagi..
kalau da kawin,memangla sha cakap..
gi kenduri orang pun same..
kalau orang xkata da kawin,mesti orang kate da tunang..
antara 2 tu jela..da tunang atau da kawin..
adakah muke ni macam orang yang dipunyai?
bagusla..kurang skit probability orang nak kaco kan..
xpela..redha jela..
mungkin orang da nampak sinarnye sebelum tibe masenye kan..
mungkin xlame lagi kan..
mane tau??hehe


pesanan penaja : da bagi hint ni..HAHA


2 comments:

  1. cepat sha! ak tunggu~
    haha

    *bahagianye dapat laki camtu.....=)

    ReplyDelete