Hai semuaaaa

Assalamualaikum semuaaaa

hailaaa
rindu giler dengan blog sendiriii..haha
setelah beberapa tahun (almost 3 years after finished my study in foundation) menghilangkan diri akhirnya sha muncul balik..ni pun lepas baca komen2 bloggers yang still aktif komen kat blog sha eventhough sha dah lama sangat200x tak update..
bertahun2 kot sha membina kerjaya dan cita-cita (actually xberjaya lagi pun..huhu) sebelum decide nak menaip semula.. :)

in shaa allah sha try give a lot of information apa yang sha dapat dalam kehidupan seharian..n i know, everthing sekarang kat hujung jari je..semua nak carik maklumat apa2 hujung jari kan..
hopefully apa yang sha lalui,sha akan share sama2..dan korang pun dialu-alukan untuk share anything kat blog sha..kita sama-sama share hokayyy!

sedikit description apa yang dah jadi kat sha selama ni..hihi
now, working as Admin Executive at one of chemical company..
currently, further my study at UKM in DAIJ (Diploma bagi sapa2 yang berniat untuk jadi peguam atau pegawai syariah..doakan berjaya!) selama 2 tahun..
still alone n not married yet..haha

Ok..dah..cukup..
next entry kita berkenalan lebih-lebih lagi yee..

p/s : cepatnya masa berlalu....



x_96f4529

Ramadhan Giveaway by ZZ

Bismillahirrahmanirrahim...


sape2 yang berkelapangan,sementara nak tunggu waktu berbuka ke ape..
meh join ramadhan giveaway ni..
kot2 ade rezeki korang..disamping tu boleh kita menambah kawan2.. :)

Hadiah untuk pemenang: 
 Pemenang Pertama: Baju Muslimah (RM55-RM60) 
Pemenang Kedua: Tudung Awning (RM45-RM50) 
Pemenang Ketiga: Shawl atau Tudung Bawal (RM35-RM40) 
 Pemenang Keempat: Shawl atau Tudung Bawal (RM25-RM30) 
 Pemenang Kelima: Shawl atau Tudung Bawal (RM15-RM20) 
5 pemenang saguhati: Topup bernilai RM10 

Giveaway ini berlangsung dari 12 Julai 2013 sehingga 30 Julai 2013 
 Pemenang akan diumumkan pada 31 Julai.

Titah Tuan Puteri : hari ramadhan ke-4..moga bertambah keimanan kepadaNya..
  x_96f4529

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

Bismillahirrahmanirrahim...

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki

Segmen akan tamat pada pukul 12 tengah hari, 21 Mei :)

Titah Tuan Puteri : sape2 tak de keje tu,meh join..kot2 ade rezeki.. (^^)



x_96f4529