bertenang~

Bismillahirahmanirrahim...
lately macam xde mood sangat2..
bile sha tengok balik entry sha yang lepas2,mak aihh..sume ayat macam mengamok je..huhu
ok2..bertenang..bertenang~


pasni,xmo pikir2 lagi benda yang menyakitkan ati..
cukup2 la..


yupz..semalam sume mahasiswa/i usim cibok check dapat kos pe..
bile da lepas check tu,macam2 reaksi la ade..
ade yang sedey..gembira..xpuas ati..n macam2 lagi la..
tapi bagi sha,sha da redha ngan ape yang akan sha dapat..
sha xkisah pun dapat ape..
sebab budak2 syariah n law hanya akan dapat dua kos je..
antara fiqh fatwa ataupun syariah law..
same je kedua2 ni..cume bile amik fiqh fatwa(FIFA),kena struggle abis2 bahasa arab n lebey kepada syariah..kalau syariah law plak,lebey ditekankan kepada law n english..
so,same je kesimpulannye..cume kalau amik FIFA,hanya dilatih menjadi peguam syarie dan 4 tahun pengajian..whereas syariah law,student akan dilatih menjadi syarie and civil lawyer serta 5 tahun pengajian..
sha dari dulu lagi memang xnak jadi civil lawyer..hanya berminat ngan syariah je..so,alhamdulillah..tu je yang mampu sha katakan..
sedangkan dalam ati,Allah je tau~


ape2 pun,setiap ape yang berlaku tu ade hikmahnye..
thank you,Allah~ =)


pesanan penaja : belajar rajin2..kurangkan men facebook..hoho~ (^_^)

No comments:

Post a Comment