anak-anakku

Bismillahirahmanirrahim..
dah seminggu lebih menjalani rutin yang same..
iaitu.....makan..tido..makan..tido balik..adei~
berat sudah bertambah..sekarang ni sibuk duk exercise plak..
tu lah makan banyak lagi..kan da bertambah comel..huhu
bukan ape..sha xsuke sekat2 makan..
bile rase nak makan,sha makan je tanpa memikirkan ape2..


apa kaba la anak-anakku agaknye?sihat ke diorang?
da makan ke?mesti da lupe mama nye kat sini..huk9
dua orang anak tercampak kat selangor..lagi 5 tercampak nun jauh di terengganu..papa nye?masih xmemunculkan diri..wawawa~
rindunye ngan diorang..hmm..
rindu nak membebel..
rindu nak bertekak..
rindu nak membelai diorang..ecehhhh...
jas..bi..mizah..timah..afaf..ji..aimi..
arap2 korang sihat2 je kat sane..
jage diri baik2 tau..
mama kat sini sentiase mendoakan korang sume epi di samping keluarga..
moga kite dapat berjumpa lagi..
kepada jas n aimi-moga menjadi doktor yang berjaya..mama cop korang jadi bidan nanti bile nak bersalin kan adik korang..hahaha
kepada afaf,bi n ji-nanti jadi lawyer,jangan lupe untuk membantu mereka yang memerlukan..kite berkhidmat untuk agama..semoga kite sama2 menaikkan nama islam di mata dunia..dan jangan lupe,saman papa korang sebab dia still xdatang2 nak menjadi wali korang..sian bi..dia da lame nak kawin..tapi papa xde..so,xley la kawin..HAHA
kepada timah-moga menjadi akauntan berjaya..nanti da banyak pegang duit,jangan lupe hulur kat mama sikit..mama sentiase menadah tangan ngan ati terbuka..HAK8
kepada mizah-belajar rajin2..n jadi lah scientist yang berjaya..xkiralah dalam bidang pape pun..moga sukses selalu..da berjaya nanti,jangan lupekan mama di sini..uwaaaaa


~ini lah kenangan kitorang yang sempat dirakam bersama2~
miz u,guys......
sesudah exam~
perangai nakal datang~

sweet~

anak2~

barisan pemimpin negara~
(sori gambar kabur..pecah2..)
*jihan n timah je xde dalam gambar..


sori..kalau selama ni,mama ade wat silap ngan korang..
siyes..air mata ni mengalir tym korang anta nak balik tu..
rase sedey sangat2..rindukan kenangan kite same2..
insyaallah ade jodoh,kite reunion balik k.. 
salam sayang untuk sume~

2 comments:

  1. sha kalo makan byk2 still comel, sweet macam dulu jgk... tu yg papa n anak2 bertambah sayang dari hari ke hari walaupun papanya blom muncul2... ~hee...B-)

    ReplyDelete
  2. jgn la cmtu,dina..
    kembang xsudah la sha..hahaha
    haihh~
    papa dia cpe la tu ye..
    hek8

    ReplyDelete