bebanan semakin mendekatkan kepada ilahi...

Bismillahirahmanirrahim..
tibe2 terasa macam malam ni banyak benda nak diluahkan..huhu
perasan tak makin lame,makin kurang sha wat posting?
tu menunjukkan yang sha sangat lah bz n mungkin ketiadaan mood untuk mengupdate blog sentiase..
sori ye..kalau ade mase,sha akan update selalu..


17 days to go..
i'll sit my final semester exam in Tamhidi Syariah and Law..
very nervous..scared..n everything are mixed together!
MUET..juz around the corner..
i'll repeat for twice becoz i want to take faculty of syariah n law to further my degree level..
but if i can't get b4,juz forget about my dream..
n i know,Allah knows which the bez 4 me..
until now,i don't know what the way that i'll go..
my aim..ambition..dream..mision..
is it everything is done on the tym?
there's a something is changing when the tym is coming?
do i accepted the fact of my life?
when something happened,what i supposed to do?
1001 questions are spinning in my head..
*sigh*
but i must remember..
Allah always here to comfort me wif His kalamullah..
calm down,sha..


dilema..dilema..dilema..
ape la yang akan terjadi pada kehidupan yang akan datang..
moganye lebih indah dari yang diduga..
aaamiin..


2 comments:

  1. sha benda ni mmg kta dah agak akn terjadi,,,,,so sha x yah la nak pk bnyk2 sbb apa2 pon yg kta wat kta ni hnya semut ja.....lainla klu student yg dia syg,,,,,,

    ReplyDelete
  2. tol tu..
    kte mls nk pkir dah..
    biala..xpe2
    Allah ade bsama2 kte..(^_^)

    ReplyDelete