rindu.. ='(

Bismillahirahmanirrahim..
da lame sangat xwat post..
alhamdulillah..
baru je selesai menduduki exam..
rase tenang je..
Allah telah permudahkan urusan aku..


n malam ni..bertemankan rindu yang xbertepi..
sha buka balik gambar2 tym tamhidi sem 1 & 2..
mengalir air mata ni..
rindu kawan2..
tengok video2 spontan diorang,wat sha tergelak sendirian..
memang diorang ni unik!


bile tym cuti ni,barulah rase bosan tu bertandang..
tapi sebenarnye banyak benda da plan..
xkan nak makan tido makan tido je..
silap2 je tong gas plak..
so,da amik keputusan untuk berkerja..
n akhirnye ade lah 2 3 offer yang dapat..
sume offer suh jadi cikgu..
agak mencabar bagi sha..
sebab xpernah dapat pengalaman masuk ke kelas..
n mengajar budak2..
rase seram pun ade jugak!


mase yang cuti ni jugaklah sha nak memahirkan belajar keta..
sebab da lame sangat xsentuh keta..
rase takot tu xde langsung..
cume malas je rase..
adei~


wat mase sekarang ni,keje sha jadi babysitter adam comel..
ok la..xdelah bosan sangat..
ade lah teman nak bergurau..
wat pengubat kesunyian..
kalau ade mase lapang,duk on9 n tengok cite..
lupe plak aritu g pwtc mase ari sabtu..
mentang2 baru abis exam..
kitorang g berjalan la..
bosan duk nilam..
sha borong 4 buah novel..
n sampai sekarang still berbalut lagi..
muahahaha..
xde kesempatan nak baca..
tunggu ade mood dulu..
lagipun sekarang tengah nak abiskan novel yang satu tu..
adiah dari orang yang teristimewa..
xabis2 dari bulan lepas..
tu pon postpone sebab nak exam..
so,sekarang ni bile da free,ley la nak bace2 buku tu..
pas balik pwtc,malamnye terus balik ke umah..
sedey betol nak tinggal kan kawan2 satu umah..
walau camne pun diorang,diorang tetap the bez..
air mata ni mengalir tym berpeluk2 kan wat kali terakhir..
beselah..setiap pertemuan pasti ade perpisahan..
tu lah lumrah kehidupan..
(posting yang xde perasaan)

4 comments:

  1. ouh. silap bc. da abes xam ke? pasni wt ape?

    =') msg2 da besa.. cm xcy. hehe

    ReplyDelete
  2. pasni tanam anggur kat umah jela..
    xwat pe..hehe
    aaa..terlebey bsar kot..hahaha

    ReplyDelete
  3. hehehe.. Alhamdulillah.. all praise to Allah.. i didnt expect awk nh lawyer-to-be.. (insyaAllah).. =')

    lawyer nh byk cbrn n hlgn dy kan?

    ReplyDelete
  4. bkn ifa je xexpect..
    kte lgi la xpnh termimpi kot..
    haha..
    kite merancang,Allah jua merancang..
    tpi perncgan Allah adalah yg sbaik2 nye.. =)
    opkoz byk cbrn..nk bhdapan ngn org tu yg kna konfiden tgi..
    awak ape kurg nye..
    kot2 ade bisnes sndiri kan..jgn lpe kte la..
    nk jdikan share partner pn bley..haha

    ReplyDelete