Final exam..

Bismillahirrahmanirrahim..


sok bermula lah final exam untuk semua pelajar tamhidi usim..
quite nervous..
bukan ape..xtau la nape kali ni cam nervous gler..
tengok orang len cari rilex je..
tapi mesti ilmu da penuh di dada tu..
tinggal nak luahkan je..huhu


jadual exam sha agak bez la..
sebab hanya kos syariah n law je jadual xde la pack mane..
n selalunye kitorang yang abis awal..
dan yang paling seronok lagi,kitorang exam seminggu je..
kos len sume seminggu lebih..
haha~
bile diorang tengah berjuang lagi,kitorang da bley bergelak ketawa..kih3 (evil)


mungkin blog ni xberjalan dengan lancar seperti selalu kot..
sebabnye nak fokus untuk exam ni..
tapi kalau ade cite menarik,sha akn share ye dengan readers..
don't worry..huhu


ni lah jadual sha untuk final ni :
isnin-law and society
selasa-fiqh walmujtama'
rabu-bahasa arab
khamis-general principle of malaysia law
jumaat-bahasa inggeris..


yahoo!!!
nampak cam sikit je kan..
tapi hakikatnye,mau menangis je rase nye bile belajar bab tu..
kalau bley rebus n minum air rebusan tu bley jadi pandai,da lame sha wat kot!


ape2 pun,doakan la ye sha dipermudahkan segala urusan..
xmalas..
n ape yang sha ingat,sume masuk exam..
insyaallah amin..
akhirnye,sok bermula la pertempuran dengan pen n kertas~~~


2 comments:

  1. all the best shafiza.. =')

    kte br abes xam.. hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..
    thanx ifa..
    kte bru je abis exam mgu pas..
    gud luck jgk utk result nti..
    :)

    ReplyDelete