selongkar~

ape dia tu?opkoz ler buku..
meh sha nak kenalkan kat korang..
ni lah buku law..
nak tau budak tu student law ke tak,tengoklah buku tebal mane dia bawak..huhu
sangat tebal dan berat..
ari2 duk mengalas buku2 camni lah ke kampus..
kalau tak bawak nanti agak susahlah nak wat reference..
izan,la budda kena la gak bawak ia dengan ati yang tabah walaupun terasa bahu nak patah..



my comfort bed wif bubu~

ni lah umah sha kat nilai..
sempoi kan?
ade meja n kerusi je kat ruang tamu..
kalau ley angkut tv,sofa,segala benda sha da lame letak..
walaupun kat ruang tamu,macam berpotensi besar untuk berborak tapi bile da start study tu,masing2 khusyuk la mengadap keje..
da xhirau pape..
kantoi..
ni lah keje2 pemprosesan sebelum selamat di letakkan dalam almari baju..
gantung dulu kat katil wat beberapa ari..
(rase2 nak dekat seminggu kot..)
then,bile datang mood rajin,ley la lipat baju tu dengan jayanye..
(p/s : kepada mak2 yang baru berangan nak jadikan menantu,sila abaikan statement ni..)


keadaan locker sha yang agak tersusun ye..
setiap part tu,memang dah dikhaskan..
sebenarnye xtau dah nak susun camne..
so,hasilnye jadilah camni..
al-maklumlah..locker nye 'besar' sangat..
barang2 nye plak 'sikit'..
tu baju kurung baru skit..
tudung pun xsume angkut dari umah..
da macam orang jual tudung kat pasar malam jadinye..
tym ni,bekalan makanan xbanyak sangat..
(xbanyak apenye..milo sampai 2 bungkus)


ok..cukup..
jangan tengok lebey2..
bahaya..
hahaha


tayyib..
saje je sebenarnye mengisi gambar bukan2 ni..
terasa kebosanan melampau walaupun banyak keje yang patot diwat..
final exam pun da semakin hampir..
nanti sure sha akan miz gler2 kat Nilam court..
mungkin after this,akan berpindah ke asrama kampus..
so sadddd!!!

No comments:

Post a Comment