SEGMEN DIMANA ANDA BERAYA PADA TAHUN INI BERSAMA PHAT CORNER

Bismillahirahmanirrahim..

selepas da belasah kak beauty lover sebab tag sha semalam,arini sha mencurik sedikit mase sha untuk join segmen ni..lagipun tengah xde keje sekarang ni..hoho

tahun ni as usual,sha memang akan beraya kat kampung belah abah dulu kat tangkak,johor..sha rase ramai yang tau tempat ni..tempat yang menjual kain2 yang murah kan..xdinafikan..bagi gurlz especially mak2 memang menggila la kot tengok harga2 kain kat sini..tapi bagi sha,bese je la kan..da memang selalu balik situ..n sha bukan beli kain or baju kurung kat situ..jauh sangat nak balik semata2 nak beli benda tu je..hehe

2nd raya,baru balik kampung belah mama kat endau,johor..dekat2 ngan jeti Tanjung Gemok(tempat untuk ke Pulau Tioman) n Hutan Lipur Endau-Rompin..tapi jangan tanye sha ape yang ade kat sane..sebab sha xpernah pegi pun..xberkesempatan lagi nak menjengah haiwan2 di sane..hehe..
tapi sha lagi seronok duk kat kampung mama sha sebab umah pusaka atok dekat ngan pantai..so,bile bosan2 n nak gi release tension,memang bez sangat la idup udara segar kat situ..rase tenang sangat2..
so,kalau korang rase nak mandi-manda kat laut or saje nak holiday,kat sini ade pantai Penyabong n Pantai Pasir Lanun..ganas kan name tu?al-kisahnye dulu kat situ tempat lanun2 berlabuh..sebab tu name pantai dia Pantai Pasir Lanun..setakat ni sha gi situ,xdelah jumpe harta karun lagi..xtau la akan datang kan..hek3

VVIP yang kena tag :
penganjur segmen :
nak join..klik je banner ni k.. (^_^)

pesanan Tuan Puteri : ati2 bawak keta bile pulang ke kampung ye.. (^_^)

x_96f4529

6 comments:

  1. tq sebab join segmen phat..tangkak tu bese dah pegi sebab x jauh pun dari n9 kan...tp tanjong gemuk tu x penah samapi sbb x penah pegi tioman pun huarghh....anyway selamat berpuasa n selamat menyambut aidilfitri maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  2. selamat pulang ke kampung halaman! selamat hari raya! :) ada nasik beriani gam tak? hehe :D

    ReplyDelete
  3. phat..
    xpe..nti smpai2 kan la kaki anda ke sne ye..hehe
    slmat ari rye jgk.. (^_^)

    ReplyDelete
  4. queen f..
    slmat ari rye jgk..
    briyani gam xde..
    gam tayar je ade..
    hehe

    ReplyDelete