UiTM Shah Alam

wat kesekian kalinye sha menjejakkan kaki ke UiTM Shah Alam ni..
ni pun semata2 untuk memenuhi invitation from UiTM ke program diorang..
tajuk forum xdelah nak kate islamik sampaikan terpaksa kitorang gi..
sha rase better budak akaun yang patot pegi..
"Etika Perniagaan Dalam Islam Mengikut Kekasih Hati.."


korang jangan fikir bukan2 plak..
kekasih hati kat sini bukan yang korang fikirkan tu..
tapi junjungan besar kite,Rasulullah s.a.w..
dalam forum ni,diorang explain la pasal etika perniagaan mengikut Rasulullah..
overall,i think ok..
penuh pengisian..
rase macam xsia2 je datang ke program ni even ngantok sangat..
sebab pas kuliah terus berkejar ke sana..


sampai Nilam kul 12.30 malam..
siyes takot sangat..
lampu kat tangga ni sume xley pasang..
rase macam jauh je tingkat 4..
dahla jalan sorang2..
hishh..
pastu,bile try buke pintu xley..
berkunci plak..
adoi..tension..tension..
dahla tengah cuak ni..
xlame pastu housemate sha buka..
fuuuhhhh..lega!
memang betol2 saspen la..
kalau la diorang sume da tido,xtau la sha nak watpe..
dahla diorang tu sume susah nak bangun~


No comments:

Post a Comment