percutian part2

hari kedua-jumaat (4 Februari 2011)


semalam memang xdapat tido ngan nyenyak..
nyamuk banyak gler..rase cam nak menyelit tengah mama je..
tengok sumorang memang nyenyak sangat tido..
penat berjalan sepanjang satu ari tu..
pas solat subuh je,sha naik atas kerusi..ingatkan nak g mandi dulu..
sedar2 mama kejut suh mandi cepat2 sebab nak gi pasar besar jelawat..
dengan memakai baju warna itam ala-ala kot,kasut tumit tinggi warna coklat,tudung warna pink (memang tym ni langsung xkena style) sha meneruskan perjalanan dengan berjalan kaki..sebab pasar besar tu sangatlah dekat ngan umah..jadi,xyahla nak naik keta..
lagipun minyak tengah mahal ni,better pegilah jalan kaki..
rase cam rombongan cik kiah je..sume pandang..
malu rasenye tym tu..huhu
pas solat jumaat,family sha n paksu berpecah jap sebab paksu nak g ke umah sepupu maksu,tapi abah n mama xmo pegi..
so,family sha terus menuju ke Kuala Terengganu..sha plak ikut paksu n maksu ke kenduri kawin kat Kemasin..
then,kitorang terus bertolak ke KT..
tym sesak2 tu,tibe2 sha terpandang orang sebelah sha..
laki tu pun pandang sha..pandang cam nak makan orang je..
pastu dia tunjuk isyarat nak no fon..sha terus pandang tempat len..seramnye~~
benda2 camnilah yang wat sha trauma ngan laki..takot rasenye..dahla sha ni memang pemalu..adezz~
malamnye,kitorang jalan2 kat pantai batu buruk..
menikmati udara segar kat citu..
balik2 je sha bantai 2 keping roti canai..penat punye pasal..hehe




No comments:

Post a Comment