arini saya sgt seronok!yipaa~

daripada pagi tadi asyik tergelak je..
ape kena ntah..
budak2 tutor ni asyik wat lawak je..
ni pun gara2 kena berlakon cite The Queen Bee..
xpasal2 kena berlakon jadi princess..
watak puteri la yang selalu dapat dari dulu sampai sekarang..
lame2 jadi doa,kawin ngan putera raja..
ececehhhh~(berangan je lebey)
xpun jadi wanita melayu terakhir..
haih~


sok turn kitorang plak budak syariah n law group 2 n 4 ke Palace of Justice..
macam bese je rase nak g sane..
xdela excited mane..
cite kat abah pun,abah kate dia pun da naik bosan turun naik court..
tu pun kes perniagaan la..
adat business memang camtu..huhu


ok..malam ni cam kering idea..
tapi tangan ni rase gatal nak menaip..
ape kena ntah..
arini btol2 penat walaupun xde kelas langsung..
housemates sume jeles sebab sha selalu xde kelas..
yipaaa!!
hahaha..
seronok sungguh..
duk umah,berkurung dalam bilik,on9..
tu jela kejenye..
sekarang kena sibukkan diri..
kalau x nanti,suke memikirkan benda bukan2..huhu
ok..puteri sha memohon untuk mengundur diri..
mau bermanja2 ngan prince..
yuckss~
tata rakyat jelata.. (^_^)


No comments:

Post a Comment