dia lelaki


Menyesal-Sixth Sense


Tak pernah ku fahami ertimu padaku
Tak pernah ku mengerti hadirmu untukku
Rasa yang pernah kau bagi
Cinta yang telah kau beri

Setelah ku terjatuh baru ku sedari
Betapa kau kekasih hingga hujung hati
Rasa yang setia menanti
Cinta yang tak akan pergi

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu sambut cinta
Penawar peritku

Hanya dirimu
Tulus cintaku

Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku
Menyesal ku akui tak terima cintamu
Dan kini engkau pergi meninggalkan hidupku

Terlambat ku akui berertinya dirimu
Kerna hanya dirimu
Sanggup cinta penawar peritku
Sanggup cinta pengusap tangisku

ape kaitan ngn lirik lagu ni plak??
ade kaitan la..sbb tu sha post kat blog ni..huhu
lagu ni mmg kna ngn diri sha..
sbb tu sha wat theme utk blog ni..
semua isi dlm blog sha ni de kna-mgna dlm khidupn sha..tersurat atau tersirat..
kalu korg perasan kan,npe gambar kartun lelaki ni selalu mghiasi post sha?
sbb kartun ni btol2 mirip seseorg yg sha pnh sygi dlm diam dlu..
ehem2 ke sha?
xdela..kwan jela..hehehe
tpi kwan sha ni dah menghilangkan diri..huhu
sedey sgt..xtau la dia g mne..
sbnrnye,mke cam kartun ni la slah stu dripda ciri2 lelaki yg sha nk..
xsgka terjumpa plak..
dan kawan sha tu mke dia sme mcm ni..sebijik!
kawan sha tu tggalkan sha pn sbb dia kte stu ari nti dia dtg semula dgn semua syarat2 yg sha berikan tertunai..
syarat?syarat pe?psl pe de syarat?
ade lah syarat nye..mne ley gtau..huhu
xtau lah smada nti dia bjaya atau x..
kalu dia bjaya buktikan,dia mmg100x lelaki yg sgt hbat di mata sha..
kalu dia xbjaya,tu tnda nye @@@@@
mgkin skrg ni,dia da jdi seorg engineer kot..
xtau la..da lme sgt xcontact..
berdiskusi..n dia byk membuka mata n mengubah persepsi sha slame ni..
walaupn mle2 sha xdpt time,tpi pas fkir2 btol gak ape dia kte..
ape2 pn,sha sntiase mndoakan dia sntiase dlm keadaan baik2 n mgharungi idup dgn pnuh ketabahan..
moga2 mak dia btmbah chat..n dia jgk sembuh dri pyakit dia..




2 comments:

  1. sha,orang yang kte suke senyap2 pon muka mcm toola
    org yang sama ke
    hahaha

    ReplyDelete
  2. aliii..
    bia btol??
    hahahaa..
    adakah kte bermadu nti?
    kih3

    ReplyDelete