cuti..yahoo!!

bile jer diumumkan dapat cuti jumaat tu,sha ape lgi,duk terpikiq2 la nak balik ke taknak..
ati berbelah-bagi antara nak balik atau x..ni pun gara2 sebab da balik minggu lepas..huhu
laz2,pas lecture madam adzidah,sha pun terus send mesej kat abah.
"abah,sok cuti kan?nak balik...haha"
saje je wat2 camtu..konon2 gelak la sebab nak cover selalu balik..huk8
kalau xbalik pun xpe gak sebenarnye,ok je..
tapi bile fikir2 balik,rase bosan lak duk Nilam tu..dahla bekalan makanan terputus..
terpaksa gi jauh2 semata2 nak gi makan..
sha ni dahla rajin sangat nak jalan jauh2 semata2 nak makan..
lebih rela sha makan biskut kosong cicah air milo..
kenyang jugak..daripada membazir masa berjalan kaki nak gi makan jauh..(alasan orang malas..huhu)


cam pelik lak..tibe2 je dapat cuti mengejut..
xpenah kot berlaku selama ni..
ke penah berlaku tapi sha je xperasan?hehe
as usual,kalau sha balik umah,sha sekarang nak makan je kejenye..
but actually,i'm scared if my weight makin bertambah..arggghhhh..xdapat nak bayangkan..
makin tembam lah jawabnya pipi sha ni..hehe
makan.makan,n makan..jangan disekat2..nanti menyesal kalau kite sekat2 makan..
rugi!!!hahaha


No comments:

Post a Comment