ajal kian menjemput

masuk arini da 3 ari demam..
ngan keje yang bertimbun-timbun,tabahkan lah ati menempuhnye..
sebab tu entry ni dah lame xpost..huk8
ramai gakla xgi kuliah sebab demam..
tapi sha ni memang jenis bukan kaki ponteng..
even demam camner pun selagi kaki ni bley melangkah,sha tetap akan pergi..
sayang nak tinggalkan kuliah..
nak suh orang len terangkan balik memang bley..tpi mestilah xsame cam kite dgr sendiri..
kepala memang pening takyah nak cakap..
rasenye kalau jalan tu memang xstraight..huhu


dan tym bermula nye sha demam ni lah,sha mule terfikir akan satu benda yang sha sendiri da sedar selama ni tapi sha wat2 tak nampak..
akhirnya sha redha..mungkin ni salah satu petunjuk dari ilahi..
tapi sha sendiri xsure betul ke tak sebenarnya..
terus menanti,mengharap atau lupakan??
sha masih dalam dilema..
tapi sha rase sha da jumpe jawapannya..
mungkin satu ari nanti bile sha da betol2 ready,sha akan wat keputusan ni dengan segara..
sha harap xdelah yang akan berkecik ati atau kecewa dengan keputusan tu nanti..


dalam duk pikir2 camtu,bulan 12 pun hampir melabuhkan tirainya..
bulan 1 kembali menjengah kite..
dan xlupe,bertambahnye umo,maka dekatlah kite ngan kematian..
da bersedia ke kite untuk menghadap ilahi?


plan untuk tahun baru masih duk pikir2..
sha sebenarnye kurang ske untuk menyatakan keazaman sha sendiri ketika masuk tahun baru..
sebabnye bagi sha,ari2 sha sentiase berusaha untuk memperbaharui azam ke arah kebaikan..
xkira lah dari aspek ape pun..
dan sha harap 2011 membawa sinar bahagia untuk sha yang bergelar.......


No comments:

Post a Comment