feeling

Bismillahirrahmanirrahim..
da berhabuk blog sebab da seminggu lebey xon9..
bercuti kat kampung memang seronok..
lagi plak,ni la saat2 akhir bersama family before sambung belajar semula..
so,sha xkan lepaskan mase dengan sia2..
tibe2 macam terasa berharga plak tym dengan family..

rase berat kat ati ni nak berjauhan semula dengan diorang..(padahal xjauh mane pun..haha)
sebenarnye lebih kepada berat sebab nak berpisah dengan adam..
selama ni xterasa pun nak feeling lebey2 dengan budak kecik..tibe2 dengan adam bley terjatuh ati..huhu
maybe sebab da berbulan jaga dia..men same2..bagi makan minum..mandikan..n macam2 lagi umpama anak sendiri,so,jadi sayang sangat ngan dia..sob3

xsangka plak arini kuar paper yang sedara sha meninggal dunia sebab langgar lembu..
bunyi cam lawak..tapi tu la hakikatnye..
tepat jam 10 malam  ari sabtu,Allahyarham menghembuskan nafas yang terakhir dalam usia yang muda..
sebaya dengan sha..
sepanjang beberapa ari sebelum dia meninggal,perangai dia pelik sangat..
asyik marah2 je..n malam sebelum meninggal tu,dia xbagi kawan dia naik moto sekali..
rupe2 nye dia da dapat rasekan dia nak meninggal..
lepas dikebumikan,sha lalu kat tempat dia accident tu..
lembu yang kena langgar tu,still ade kat tepi jalan ngan perut terburai..
sebenarnye Allahyarham tu mangsa keberapa ntah accident di tempat yang same,keadaan yang same n mati langgar lembu..
cume seorang je yang terselamat tapi mengalami cacat yang kekal..
xtau la sebab ape,sape yang naik moto tym malam2 kat situ mesti akan ade yang accident kena langgar lembu..
wallahualam..

pesanan Tuan Puteri : jangan keluar malam2..
  x_96f4529

7 comments:

  1. bahaya betul bila lembu ada atas jalan raya .. BP penah jugak .. kejadian tu waktu malam .. nsib baik ayah sempat break kreta ..

    Jom same2 tukar link blog nak :) : SEGMEN TUKAR LINK BLOG

    ReplyDelete
  2. sha
    sepupu sha ke yang masuk paper tu
    takziah
    innalillah~

    ReplyDelete
  3. wah istimewa la adam tu
    mst comel kan

    ReplyDelete
  4. bleh meninggl langgar tebu..ramainye org meninggal..takziah ye

    ReplyDelete
  5. BP
    mmg bhye pn..tpi org kg sha xpnh endahkan bile ade org tgur..
    bile ade yg accident kna langgar lmbu diorg,sume wat xtau je..

    ReplyDelete
  6. ali
    yup..
    sedara sha la tu..time ksih atas ucapan tu.. =')

    ReplyDelete
  7. eddy fee
    adam terlalu istimewa..sbb da jge dia drpd xpndai jln,da pndai jln pn..siap bley berlari lgi dah skrg.. =)

    time ksih.. =')

    ReplyDelete