pOt LucK pArT twO




6hb 10 ari tu,ktorg wat lgi pot luck kali ke-2 utk memenuhi request madame azlina plak..wat kat klas je..lauk kali ni agak special ckit coz madame msak stu menu yg sgt sdap klas utk ktorg..iaitu makaroni ape ntah..tpi mmg sdap..first tym rse..ktorg rse terharu jgkla sbb madame sanggup masakkan menu tu pagi2 lgi before g u..pot luck kli ni ktorg wat simple2 je..dan wat kat klas tutor je..so,agak private skit..diorg pn serta-merta jdi gila ckitla..mybe rse bebas nk wat pape..aritu,xley nk over..sbb org nmpak..huhu..theme ktorg kli ni,warna ungu dan ari rye..sbb msih lgi dlm bln syawal..so,menu utk pot luck kli ni,nsi impit,rendang dan kuah kacang..bley thn rendang nye..cme daging liat skit..huhu..mknn sampingan mcm coklat2,kek lapis,koktel n mcm2 lgi la..time tu,sha dpt mghabiskan 2 gelas koktel..mmg bez la diorg wat..rse da mningkat je berat bdn ni..huhu






No comments:

Post a Comment