exam oh exam

msuk arini da 3 ari sume bdak tamhidi usim bergelumang ngn buku n kertas..tgl lagi 2 ari nk blik..yeay!!pastu cti sebulan..sem 2,bdak law da kurg 2 sbjek..but still ssah lgi..sok exam law..bgi sha,ni lah sbjek ke-2 tersusah lpas usul feqh..byk fakta nk kna ingt..stkat ni,alhamdulillah sha rse sha msih ley wat exam but xtau la btol ke x..tu terserah la kmudian..yg pntg,kte da berusaha n mbuat yg sebaik mgkin..ohh..lpe plak nk cte..sha rse arini rmi yg wat sha jdi fobia jap ngn org sekeliling..n plg byk rekod org wat bnda gler kat sha..tkot btol..xtau la npe..mse tghari tu,g mkn,tbe2 je pelayan tu wat gaya gedik smbil berkta "jmpe lgi ye...".pas je dia ckp cmtu,cpt2 sha kuar dri kdai mkn tu..ble ptg plak,tym nk lintas ngn kwan sha tu,tbe2 plak ade mamat dlm van tu mnjerit tym lalu kat dpn ktorg..sha pndg jela..(yela..nk lintas kna pndg kiri kanan tkot ade knderaan..)pastu ble plak dia ckp kuat2 "ai sayang..lintas ati2 tau..pndg kiri knn.."pastu ntah ape lgi dia membebel..sha pn jwab la plahan je.. "yela bang..kalu nk tmpgkan xpe gak..ni memekak plak kat ctu.." xpsal2 sume bdak kat tpi jln tu termasuk bdk laki pndg je ktorg..malu btol..xlme pastu,tym sha borak2 ngn kwan,tbe2 je ade stu lori kcik tu stop kat tepi sha..sha ingtkan npe..upe2 nye dia n kwan2 dia pndg je..pastu gelak2 n blah..sgt menakotkan!xpnh bnda tu blaku kat sha..selang beberapa mnit,ade plak lelaki yg bersongkok tu,tgkp gmbar ktorg scara curi2 tym kwan dia nk wat u-turn kat dpn stadium tu..trus cpt2 ktorg palingkan mke membelakang diorg..fuhh!pnt btol..xtaula arini npe cm xbtol je..pning pale diwatnye..ape dugaan ntah..tpi bnda2 yg berlaku tu mmg sha xske..memalukn sha n sha rse maruah sbg seorg pmpuan tercabar..seolah2 di hina je..sha da cbe mengelak drpd bertembung atau berhubung ngn laki kat kampus kcuali keadaan tpksa..tpi kalu still berlaku bnda cmtu cm ptg tdi,sume tu under my control..hrap2 la diorg ni tobat la cpt2..xelok wat cmtu!


No comments:

Post a Comment