aktiviti cuti

Bismillahirrahmanirrahim..

perghhh~berhabuk blog..da lame sangat xmenjenguk blog sendiri..nak blogwalking lagi la xde mase..bizi ngan assignment n final exam lagi..memang xmenyempat la nak menjenguk kat sini..nak update pun rase malas sangat..ade je idea tapi nak menaip tu yang memerlukan kerajinan yang tinggi..huhu

sekarang tengah bercuti selama sebulan lebih..tu pun xbercuti sangat..still kena gi u nanti minggu depan n stay kat sane seminggu untuk program bahasa arab..sabau jela..tym cuti ni la segala aktiviti nak diwat..tapi apakan daya..ikut jela..nasib baik seminggu..kalau xde cuti langsung,memang wat demo la kat depan canselori tu..hehe~

bile cuti ni,ari2 kejenye bukak peti sejuk,cari makanan..ade mase je,gi dapur cari makanan..asyik makan je kejenye..yela..kat kampus,kalau bab makan ni,sha berkira skit..(sume bab pun memang berkira..hehe)nak makan sedap2 kena tunggu balik umah..boleh makan berapa banyak pun..tibai duit abah..hek3..plan nye,cuti ni nak menambah ilmu di dada..arap2 la dapat manfaatkan cuti ni dengan sebaik2 nye walaupun mase yang ade cukup singkat..tapi kalau kite pandai manfaatkan mase tu,mesti lebih bermakna kan.. =)
                                            
Titah Tuan Puteri : malas nak balik kampus seminggu..kalau xnak gi,boleh tak?hehe
x_96f4529

4 comments:

  1. boleh je xnak g, tp nanti kena blacklist nama ai tatau :lari

    ReplyDelete
  2. @reynn
    ai ckp la u yg ckp xyah gi..hahaha

    ReplyDelete
  3. Hhahaha , sama laaa , duk umah sehari bp puloh kali entah bukak peti ais , godek sana godek sini , jumpaaa limau CNY , Hhaha.

    kemalasan yangg teramat utk mghadiri both language prog tuuu ~

    ReplyDelete
  4. @amal
    ingtkan aktiviti sha sorg je cmtu..haha
    tau xpe..mmg mls..xbersemangat lgsg nk gi.. =='

    ReplyDelete