Hai semuaaaa

Assalamualaikum semuaaaa

hailaaa
rindu giler dengan blog sendiriii..haha
setelah beberapa tahun (almost 3 years after finished my study in foundation) menghilangkan diri akhirnya sha muncul balik..ni pun lepas baca komen2 bloggers yang still aktif komen kat blog sha eventhough sha dah lama sangat200x tak update..
bertahun2 kot sha membina kerjaya dan cita-cita (actually xberjaya lagi pun..huhu) sebelum decide nak menaip semula.. :)

in shaa allah sha try give a lot of information apa yang sha dapat dalam kehidupan seharian..n i know, everthing sekarang kat hujung jari je..semua nak carik maklumat apa2 hujung jari kan..
hopefully apa yang sha lalui,sha akan share sama2..dan korang pun dialu-alukan untuk share anything kat blog sha..kita sama-sama share hokayyy!

sedikit description apa yang dah jadi kat sha selama ni..hihi
now, working as Admin Executive at one of chemical company..
currently, further my study at UKM in DAIJ (Diploma bagi sapa2 yang berniat untuk jadi peguam atau pegawai syariah..doakan berjaya!) selama 2 tahun..
still alone n not married yet..haha

Ok..dah..cukup..
next entry kita berkenalan lebih-lebih lagi yee..

p/s : cepatnya masa berlalu....



x_96f4529

No comments:

Post a Comment