Moh shopping di Zalora Malaysia!

Bismillahirrahmanirrahim...

Hari tu baru dapat baucer RM50 dari Zalora Malaysia..bez kot..sape nak bagi free2 je RM50..bak kata orang,rezeki jangan ditolak..haha..ape lagi,lepas dapat baucer,terus duk shopping kat Zalora..mulalah rambang mata..sume lawa..selama ni bukak,tengok2 camtu la..niat dihati memang nak beli..tunggu mase je nak rembat something..hehe..dah alang2 dapat ni,ape lagi,rembat la kasut sepasang.. :)

nak tengok tak kasut yang sha beli?

taraaa..ni dia!
Raya tahun ni nak pakai baju oren,tu yang pilih kasut oren jugak :)

Oren nya Mak Long!
peminat tegar high heels n wedges. :P

Ade corak macam ular sawa kat tumit kasut tu
harga kasut ni : RM 70 :)

apa yang korang kena tau pasal Zalora ni :

-harga memang sangat300x berbaloi n affordable.
-kualiti dia sangat bez.
-penghantaran cepat n korang xyah nak tunggu lama2 sampai berminggu2..sha buat order petang rabu 15/5, barang da sampai masa hari khamis 16/5.sha peminat tegar beli secara on9,so,setakat ni,sha rase servis Zalora adalah yang terbaik sebab xyah nak tunggu lama.Esok nak pakai,hari ni boleh je order!
-sape2 yang suka barang2 branded,korang boleh je cari kat Zalora.Macam2 brand ade termasuk First Lady
-Zalora bukan sahaja menjual kasut,handbag,n aksesori je,tapi ade jugak menjual baju2 rekaan Rizalman dari First Lady n also shawl.sangat exclusive tau!
-setakat ni,sha rase penghantaran Zalora adalah yang paling rendah-RM5.Kalau online seller lain,paling murah pun RM6-RM8.
-Zalora pun boleh buat COD (Cash On Delivery) jugak.
-yang paling bez,sape2 yang beli lebih daripada RM75,postage FREE.da dapat jimat RM5.
-once korang sign up for newsletter,korang akan dapat baucer RM20.
-kesimpulannya,memang xmenyesal beli ngan Zalora.Berbaloi-baloi!!! 

Titah Tuan Puteri : Jom shopping rayaaaaaa!!!! :)

x_96f4529

6 comments:

  1. pehhhhhhhhhh! kasut baru yuwolssssss

    ReplyDelete
  2. hahaha..opkoz laaaa..
    orang tu pn sama jugak..hehe

    ReplyDelete
  3. kasut baru uollssss selamat hari raye :PP

    ReplyDelete
  4. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  5. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete