teddy bear gergasi

Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah..kite masih lagi bernafas kat muke bumi Allah ni kan..
selawat dan salam untuk junjungan besar Nabi Muhammad SAW..

rase macam da berbulan rasenye xmenjenguk blog sendiri..blogwalking ape tah lagi..
sha memang xde mase nak mengupdate..nak pergi melawat blog orang lagi la x..
kadang2 je blogwalking..itupun datang mood rajin..xpun,bosan xde keje..
but now,sha memang betol2 bizi..lagi2 bile nak final exam ni..
cepat je kan mase berlalu..sedar2 je nak abis sem dah..huhu

ok..sebenarnye sha nak promot online bisnes sha..hehe
sape2 yang pening2 n xtau nak beli hadiah untuk kawan2 ke..bufday anak buah ke..atau sape2 yang da berkahwin,nak belikan hadiah untuk anak2 atau wife pun boleh..
sha ade jual teddy bear pelbagai saiz..
n setakat ni,sha menjual paling murah sekali untuk super big teddy bear..
xpercaya?korang ley survey sendiri kat harga pasaran atau online bisnes yang len..
wat mase sekarang ni,sha cume amik stok dalam 6,7 teddy bear je untuk satu2 mase..
so,kalau korang nak cepat,korang kena la beli cepat2..
jangan sampai stok abis..
kalau x,kenalah tunggu dalam 2,3 minggu untuk tunggu stok baru sampai..
korang nak tengok x besar mane teddy bear tu?
meh sini!




gambaran serba-sedikit teddy bear sha tu..
sebenarnye,nak photoshoot gambar teddy bear tu ngan sha..tapi xsempat memandang bizi je memanjang..huhu
ade 3 colour teddy bear ni..
tapi yang paling laris orang beli,warna dark brown n light brown..
mungkin orang takot,kalau kotor xnampak sangat..
actually xdela kotor pun..sebab ade kawan hadiah kan kat sha dulu teddy bear lebih kurang camni da hampir 4 tahun,but xde kotor pun..warna still macam dulu..hehe
siyesly,sebagai perempuan,sha sangat gembira bile dapat teddy bear sebagai hadiah..
tapi bile da banyak,xterlarat nak peluk.. =.='
korang lepas ni,xpayah lagi pening2 nak beli hadiah..
xpun,nak wat koleksi peribadi pun boleh..
cume pilih,bayar n kitorang akan hantar via pos..
xsusah pun kan?betol x?hehe
setakat ni,pada sha,ade saiz 1.4m colour light brown..tu pun ade 2 je..
stok yang len,on the way nak sampai..
sape yang berminat,ley contact sha k..
kalau nak tau lebih detail,ley gi kat page sha>>>Risya Gift
kalau da alang2 pegi tu,jangan lupe like plak ye.. :)

ceriakan harimu dengan super big teddy bear! (^_^) (iklan jap)

Titah Tuan Puteri : online bisnes keje part tym..hek3~
x_96f4529

16 comments:

  1. besarnya teddy bear tu.....
    cantik...

    Support me by Daily vote me for blogger of the year

    ReplyDelete
  2. wah..
    geram tgk..kaler purple ade x?huhuhu...comel...

    ReplyDelete
  3. @hanif
    mestilah besar..
    xde feel kalau kecik2 je..hehe

    ReplyDelete
  4. @sufik
    kaler purple kna wat sndiri..haha
    kalau comel,beli lah satu..
    sempena promotion ni..hehe

    ReplyDelete
  5. besarnya bear. peluk tido best nie. :)

    ReplyDelete
  6. @chic na
    mmg bez..
    xrugi beli..
    sha ade satu..lena tdo sbb peluk bear ni.. :)

    ReplyDelete
  7. tak penah dapat hadiah teddy bear besar camni, teringinnya! nak satu! hihihi

    ReplyDelete
  8. @alyaclumsy
    mintakla spe2 belikan..
    pastu byar kat dia..
    konon2 mcm dpt adiah la..hehe

    ReplyDelete
  9. montel2 nye teddy bear tu . geram2 . :D

    ReplyDelete
  10. @miss nieyna
    mstilah kena montel..
    bru bez kena peluk..hehe

    ReplyDelete
  11. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete